93. Muista huumori!

Siinä se nyt on. Ja eikun leikkaamaan.🤭😎

En ole kuullut määriteltävän, kuuluisiko musta huumori mahdollisesti samaan kategoriaan ”mustat elämät merkitsevät” -sloganin kanssa. Ja jos kuuluu, niin miten – uskaltaako käyttää ja ymmärtääkö sitä kukaan – niinpä päätin hieman säätää otsikkoa.

Se kun kaiken lisäksi sopii hyvin itsensä Riikka Purran oman muistutuksen kanssa: ”Huumoria: ei kannata loukkaantua.”

Oma sisäinen vastarannankiiskeni suorastaan riemastui, nähdessäni ensimmäisen kerran kuvan Iltalehdessä noista laudoista. Sanoin itselleni, että ostan heti tuollaisen kun löydän.

Mediassa ei ollut yhteystietoja (ehkä ymmärrettävistäkin syistä). Niinpä alkoi salapoliisintyö ”nikkarin” löytämiseksi. Ymmärrettävistä syistä siinä valossa, kun muistaa Jussi Halla-ahon määritelmän: ”Media ja muu vasemmisto.”

Ensimmäinen yritys osui harhaan: nimi oikein (sama nimi), mutta eri mies. Toinen kerta tärppäsi. Niinpä (kuolemaa halveksien) laitoin tilauksen firmaan, joka (kuolemaa halveksien) on uskaltanut ryhtyä tuotetta valmistamaan.

Tässä samalla kokeilen ensi kertaa kirjoittamista suoraan WordPressiin – vai lieneekö nykyinen nimi Jetpack – en tiedä, mutta: so far so good.

Todettakoon sekin tässä vielä välihuomautuksena, että meillä taitaa nyt olla oman aikakautemme kaksi todistajaa, vähän niinkuin Ilmestyskirjassa. Ei kuitenkaan ”säkkipukuisina.”

Huomasin nimittäin IS Extran toimittajan ihmettelyn Sanna Marinista: ”Mitä hän haluaa viestiä sillä, että tamperelainen nahkareppu vaihtui tuhansien eurojen Dioriin?”

Nalle ja Sanna nääs ovat sen asian eläviä todistajia, että sosialismistakin voi eheytyä, jos on tarpeeksi rahaa.

Laudan mukana ei tullut varsinaista hoito-ohjetta. Mutta sellainen mututuntuma on, että säännöllinen sively vihervasemmiston kyyneleillä saattaisi lisätä käyttöikää monta vuotta. Ellei jopa tekisi siitä ikuista.

Pelättävissä kuitenkin on, että perinteiset, vaalien alla ja varsinkin oppositiossa vuodatetut krokotiilin kyyneleet sorretun ”pienen ihmisen” puolesta, saattaisivat sellaisenaan olla jopa tuhoavan toksisia.

Joten laimentamiseen tarvittaisi (rutkasti yli 70 prosenttia) sellaisia ihka aitoja, Suomen ja suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin puolesta murehtimisessa vuodatettuja.

Niitä odotellessa

Koska olen realisti ja tässä kontekstissa jopa inho-sellainen, ymmärrän toki olla toivomatta mahdottomia. Ja päätin käyttää, mielestäni ehkä toiseksi parasta vaihto-ehtoa ja sivellä laudan, ainakin ennen ensimmäistä käyttöä, rapsi-öljyllä.😇

1 comments on “93. Muista huumori!

  1. Tapani Lehtola sanoo:

    Todettakoon tähän monologini jatkoksi, että antisosialistinen ”Nalle-saaga” tuntuisi jatkuvan: Aivan kuin vahvistuksena sille, että vaikutus on ollut pysyvää laatua, Iltalehti julkaisi noin viikon kuluttua tämän postauksen julkaisemisesta Wahlroosin esitelmän, josta pieni ote: ”Kun joku ääliö vasemmalta esittää veronkorotuksia.”🤭

Jätä kommentti